Jo també sóc «colon» a Catalunya?

L’Anna Tarrés ha decidit que formo part dels qui van colonitzar Catalunya

historiadora-anna-tarres

No importa si els meus cognoms són catalans, si els meus pares, avis, besavis, rebesavis… van néixer a Catalunya. Parlo català i parlo castellà, com gairebé tothom aquí, i ho faig amb normalitat, orgullós d’aquesta riquesa de la meva terra.

Però ara resulta que aquesta «historiadora» separatista, en un homenatge al separatista Daniel Cardona, fundador d’Estat Català i de Nosaltres Sols, va afirmar que els qui parlen castellà no són catalans. Segons e-noticías la Tarrés va afirmar: «No quieren la independencia aquellos que hablan castellano en Catalunya, estos son colonos no son catalanes por mucho que otros colonos hayan hecho libros diciendo ‘los otros catalanes’«.

I més endavant: «No es catalán alguien que no habla catalán con los catalanes y entre los catalanes. Es catalán sólo aquel que habla catalán, el que defiende la nación catalana«, ha reiterado.

Doncs miri, senyora Tarrés, potser sí que els meus avantpassats van colonitzar Catalunya, potser va ser a l’època dels fenicis o, més endavant, a la dels grecs d’Empúries. Però la meva catalanitat no me la negarà una fanàtica separatista que només treballa per trencar la meva terra i dividir el meu poble. N’estem tips! Som catalans, som espanyols i parlem com ens dona la gana!

Marxi als Balcans o a Crimea si vol seguir sembrant odi!

dolca2



Categories: Huid del nacionalismo

Tags: , , , , , , , ,

8 comentarios

  1. *******! tu no me vas a echar de mi casa!! que ganas tengo de que fracasen! que ganas!!!!!!!!!!!

  2. Esa señora o lo que sea es simplemente una terrorista política.

    Ahora va a salir de las cavernas una neonazi fanática a decidir que catalán es catalán, y cual no lo es..

    Me parece que este tipo de xenofobia es perseguible y punible por parte de la Fiscalía contra los Delitos del Odio.

  3. I els de » SUMATE» ja coneixen les declaracions d’aquesta Tarrés?

  4. Les paraules de Frau (o potser fraulein) Tarrés cauen pel seu propi pes. Però hi ha un aspecte que m’ha cridat l’atenció: a tots els mitjans esmenten Frau Tarrés com a historiadora, ara bé, qualsevol que faci una senzilla visita a Google cercant «historiadora Anna Tarrés» es trobarà que no hi ha ni una sola entrada que faci referència als seus molts o pocs treballs en el camp de la Història, cosa gairebé inaudita en un historiador avui en dia. De la mateixa manera que un llicenciat en dret no es converteix automàticament en jurista, el mateix passa amb els llicenciats en història (si és que ho és). Molt em temo que, a més de racista i xenòfoba, entre d’altres coses, Frau Tarrés no és res més que això: un frau.

  5. Hola de nuevo:

    ¿Pero Anna Tarrés….., no era la antigua entrenadora de la selección española de natación sincronizada?. ¿Esta otra de dónde sale?. ¿Será familia de la anterior?.

    Pobre familia Tarrés, entre una y otra, esto parece un plan para acabar con la supuesta honorabilidad de este apellido….

    Un saludo.

  6. ¿Alguien ha definido también este racismo trasnochado?.

  7. Fabrica de anticatalanistas = Anna Tarrés y las personas ? que piensan? o hablan como ella.

  8. Som catalans, Som espanyols i parlem com ens surt del collons!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.