Volemsaber: una semana y la ANC sigue escondiendo cuántos presentaron su IRPF en la agencia de Mas

Ocultismo y opacidad en la asociación que lidera la secesión.

forcadell mordor

La Senyora de les Cadenes i els seus forcos; tot plegat, tenebres i foscor. Però els petits hobbits els guanyarem.

Fa una setmana vam demanar a la Carme Forcadell –Senyora de les Cadenes que publiqués el resultat de la campanya que l´ANC va engegar per tal que els catalans presentessin la seva declaració de renda a Tributs de Catalunya, «l´estructura d´Estat» (xiringuito) que en Mas ha muntat amb els diners de tots. La campanya proclamava «Declara´t a Catalunya«, és a dir al nacionalisme. Uns dies abans de finalitzar el termini per presentar la renda, només 1.500 persones s´hi havien afegit.

Doncs bé, d´això fa una setmana, i l´ANC encara no ha publicat quants catalans s´han declarat a l´Artur Mas i li han donat les seves dades fiscals. Per què l´ANC no vol publicar el resultat? Han estat molts? Que potser són aclaparats per l´èxit? Parlem de 2 milions de declarants com a la cadena nacionalista? Ai, no eren cinc milions? Va Carmeta, diguen´s cosetes.

Fa uns mesos l´ANC va engegar una altra campanya, «Signa un vot per Catalunya». En realitat volien dir «signa un vot pel cop d´Estat«, ja que demanaven signatures per exigir la declaració unilateral d´independència (DUI, sisplau no confondre amb el DIU). Doncs l´ANC tampoc vol publicar quantes signatures ha recollit. Segurament són tantes que encara estan fent el recompte. O potser estan massa enfeinats preparant el pla estratègic de la Força Naval Catalana, o la presa dels aeroports i les fronteres el dia D i l´hora H.

La feina de l´ANC és trencar Catalunya. És un moviment d´agitació i propaganda per sembrar el mal rotllo entre catalans que s´inspira als moviments bolivarians de Sudamèrica. La seva jefa Carme Forcadell escup odi quan parla dels catalans lliures de nacionalisme. Molts dels qui manen són ex membres de Terra Lliure que main se n´han penedit. D´altres són excèntrics enrauxats i fracassats com en Cucurull. Als seus aplecs els forcos criden «xarnegos al paredón!« i ningú els fa callar. S´encabòrien fent plans militars que fan riure. No hi ha transparència. No publiquen les seves fonts de financiació. No comuniquenn els resultats de les seves accions. Són una gent ben estranya i aliena al tarannà convivencial, positiu i integrador de la majoria dels catalans. La seva llavor és dolenta i farà mal a la convivència i la tranquilitat de Catalunya.

Las campañas de la ANC visualizan que la gran mayoría de catalanes pasa de su nacionalismo fanatizado y decimonónico. Sería bueno que políticos y periodistas fueran más exigentes con la ANC y sus forcos. No se puede jugar con los catalanes y no asumir ninguna responsabilidad.

Dolça i manipulada Catalunya…

20140627-093418-34458700.jpg

 

 

 

 

 

 



Categories: En el Butifarrèndum

Tags: , , , , , , , , , , , ,

7 comentarios

  1. Com es diu habitualment, «de derrota en derrota, fins a la derrota final». Per cert, ja sabeu que els «rehistoriadors» diuen que Leonardo da Vinci no era pas «da Vinci», sinó «de Vic», i que el que surt a la Gioconda, al fons, és «Montserrat»? Ni que ho hagués escrit el Cucurull en persona!! Jajajajaj!!
    http://m.libertaddigital.com/espana/2014/07/03/leonardo-da-vinci-falso-leonardo-era-de-vich-1276522935/

  2. Si el corta y pega de la gigafoto les costó varios meses, imagínense esto que, aunque poquitas, se trata de contar las declaraciones recibidas…

  3. JAJAJAJAJ 1.500 DECLARANTES… DONDE ESTAN LOS MILLONES Y MILLONES DE LAS GRANDES DIADAS…JAJAJAJAJ UNA COSA ES PREDICAR Y OTRA DAR TRIGO, SEÑORES INDEPENDENTISTAS…JAJAJAJA POR CIERTO Y LAS QUE SALEN A DEVOLVER COMO SE LO MONTAN SI NO TIENEN UN EURO???.

  4. ANC ES NAZI Y QUIERE ROBARNOS

  5. Las explicaciones aclaratorias sobre el asunto expuesto…ni las darán…ni muchos esperamos q las den…total digan lo q digan todo serán mentiras, medias verdades a su antojo e interés..
    O lo q es peor mentiras y medias verdades…virtuales…imaginarias…son personas q solo viven su realidad imaginaria y lo q quieren es volver locos a los catalanes…de buena fe…

  6. Quién se va arriesgar con su dinero? Los experimentos del señor Mas deben hacerse con gaseosa para no estropear el cava. Parece mentira que estos separatistas sigan empecinados en querer hacer lo blanco negro. Además, n se entiende al gobierno de España: ¿Cómo no castigan sus leyes el delito tremendo de sedición y calumnia? Más sentido de Estado, señor Rajoy; ya está bien de aguantar y consentir tanto a esta chusmilla ultranacionalista de izquierdas.

  7. Divertido el fiasco de Arturito. «La pela es la pela», dicen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.