Els nacionalistes ja estan per sobre de la llei a Catalunya

Ells poden embrutar l’espai públic amb impunitat. A la resta se’ns cau el pèl si ho fem.

submarino

Així han embrutat els del «país nou» el submarí del Cosmocaixa, a la via pública barcelonina. Sembla que ara qualsevol hi pot enganxar cartells, plàstics o publicitat.

Recordem l’Ordenança de Civisme de Barcelona:

Art. 23.1: La col·locació de cartells, tanques, rètols, pancartes, adhesius, papers enganxats o qualsevol altra forma de publicitat, anunci o propaganda, haurà d’efectuar-se únicament en els llocs expressament habilitats a l’efecte per l’autoritat municipal. És prohibida la col·locació de cartells i pancartes en edificis i instal·lacions municipals, en qualsevol espai públic o element del paisatge i el mobiliari urbà o natural, sense autorització expressa de l’Ajuntament.

Senyor Trias: la llei és per a tothom. Quan algú està per sobre, li diuen «despotisme». Especialment si és un amic dels que manen, com és el cas de l’ANC i el seu partit. Deixem de pagar l’IBI? Ens saltem els semàfors? Deixem de recollir les caquetes del gos? Posem cartells i enganxines a casa seva?

Dolça i despotitzada Catalunya…

bastoncillo



Categories: En el Butifarrèndum, Huid del nacionalismo

Tags: , , , ,

14 comentarios

  1. Vaya por dios! Si parece una vaca con calcetines!

  2. Una observación, por que nadie aún ha comentado lo que ha echo la ANC en la Pedrera? Coste de 200.000€ por semana. Y me huela que el batacazo de turistas en la Pedrera va ser monumental…

  3. Trias, deja de mirar para otro lado majete …

  4. El chofer, aquesta si que es bona!!!

  5. Tot plegat no sé si fà riure, o plorar. Al Passeig de Manresa tenen una estatua del rei Pere III tota embolicada amb plastic groc.

    ¡¡ Pobret com que està al damunt d’una peana ( perdoneu, però no sé com és en català ) i queda una mica alt, si t’el mires de darrera, no saps si és en Pere III, o el gegant del Pi.

    No tenen vergonya, ni sentit del ridicul ¡¡ son patetics ¡¡¡

  6. Además es peligroso, pues el amarillo en emergencias, conducción, y urbanismo se percibe como una alerta de peligro, y pueden haber accidentes de automóvil o peatones, por esta causa.

    Si se produce algún muerto por esta causa, usted será el culpable señor alcalde Trías… Aténgase a una denuncia ante el juzgado de guardia que termine con su carrera política.

    ¿Qué nadie anuncia este atropello a la más elemental norma de urbanidad?

  7. Con la protección de los Mozos

  8. Se puede denunciar al alcalde por prevaricación. En todo caso mal asunto cunado el propio alcalde acude a las manifestaciones independentistas, vulnerando así su representación de TODOS los ciudadanos.

  9. Si veieu plàstics grocs embrutant l’espai públic, podeu treure’ls sense cap problema. Jo ja ho he fet en un parell d’ocasions. Si algú us diu alguna cosa (a mi un dels cops em van felicitar!) respongueu que és obligació de tots mantenir l’espai públic net. Només recordeu de llençar els plàstics al contenidor groc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.